blank blank blank

Бохум – Щутгарт прогноза за 17.02.2020 г.

Германия – Втора Бундеслига

Понеделник, 17 февруари, 2020 год. Начало – 21:30 часа

Срещата може да проследите на живо в БЕТ365

blank

Бохум

blank
blank

Щутгарт

Бохум и Щутгарт слагат край на кръга във Втора Бундеслига. Предстои вълнуващ двубой, макар двата отбора да са разделени от 12 позиции в класирането. Разбира се, гостите са фаворити, но нека да разгледаме по-детайлно идното съперничество и предложените ставки.

Двата отбора имат коренно различни цели през настоящия сезон. Пред “неизпадащите”, какъвто е прякорът на домакините, стои угрозата да опровергаят това си наименование. Бохум е позициониран в близост до зоната на плейаута, като го делят едва две точки от опашкарите.

Основната мисия на Щутгарт е да намери обратен път към първото ниво в Германия. “Швабите” имат реален шанс да изпълнят задачата си, но не бива да допускат грешни ходове срещу отбори от по-нисък ранг. Към момента гостите заемат третата позиция, но ги делят едва три точки от второто място.

След като в девет последователни домакинства Бохум не инкасира поражение, в последните два сблъсъка на “Ревирпауър-Щадион” бяха допуснати загуби. Съставите на Ян Регенсбург и Хамбургер се оказаха непреодолими за 15-ия в подреждането Бохум, да видим дали Щутгарт ще бъде преодолян.

Според мен гостите са абсолютни фаворити. Виждаме, че Winbet дава огромно предимство на Щутгарт, предоставяйки коефициент @1.82 за краен изход 2. Ще се възползвам от това предложение, базирайки се на статистиката и формата на замесените тимове. Падението на Бохум ще продължи, а пътят на “швабите” към Първа Бундеслига ще се поизчисти.

Прогноза: Краен победител – Щутгарт @1.82 Winbet

Приблизителни коефициенти за мача Бохум – Щутгарт

 1X21XX212-2.5+2.5        
 4.203.601.831.831.221.282.301.60 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker