1xbet е новият спонсор на Барселона + игра за познавачи

Онлайн букмейкърът 1xbet обяви сътрудничество с каталунския гранд Барселона. Двете страни ще си партнират в рамките на пет сезона, до 30 юни 2024 г. Очаква се договорът да внесе свежи средства в касата на “блаугранас”, докато клиентите на хазартния бранд ще получават по-интригуващи и щедри промо оферти, свързани с мачовете на любимия им отбор.

Повече за договора между Барселона и 1xbet

Ежегодните цели пред испанския тим са обвързани с битка и триумф на няколко фронта. За постигането на предвидените задачи е необходим финансов стимул, който да удовлетвори изискванията на футболистите и треньорския щаб. Поради тази причина ръководството на Барселона води чести преговори с различни компании, като се търсят инвестиции от максимален брой спонсори.

Джоузеф Понт, който е член на борда на директорите, обяви, че този договор ще подпомогне развитието на клуба както на терена, така и извън него. Той ще допринесе за достигане до повече спортни фенове, което е изключително важно за тим от подобен ранг.

Говорителят на 1xbet – Алекс Сомърс, не скри задоволството си от това взаимно сътрудничество. Сомърс изтъкна, че Барселона е един от най-добрите и титулувани клубове, затова ще се работи в полза на техните фенове. Очаква се изграждане на щедра промоционална кампания, с която да се насърчи следенето и залагането на мачове на каталунския състав.

Разбира се, това не е първото мащабно футболно спонсорство на 1xbet. Брандът работи още с Ла Лига, Серия А, Ливърпул и Челси.

Познай резултата на Барса

След официалното обявяване на договора с Барселона, 1xbet пусна в експлоатация безплатна оферта за своите клиенти. Изисква се прогноза за идния двубой на испанския отбор, без да се залагат реални средства.

За да се включите в играта, трябва да изпълните следните условия:

  • Създайте си регистрация в 1xbet или влезте в системата, ако разполагате с активен профил;
  • Влезте в раздел “Promo” и изберете играта “Познай резултата на Барселона”;
  • Въведете брой на реализираните и допуснатите голове от тима на Барселона;
  • Потвърдете прогнозата.

Ако предвиждането Ви се окаже печелившо, ще бъдете включени в томбола, която се тегли в края на месеца. Няма ограничение в броя на месечните прогнози, тоест може да заявявате очакванията си за всяка среща на Лос кулес.

Предвидени са награди за трима късметлии, които са под формата на VIP билети за мач на Барселона и ваучер с парична стойност. В случай, че сте попаднали сред щастливците от безплатната игра на 1xbet, ще бъдете уведомени чрез имейл или лично съобщение в платформата.

1xbet е сред реномираните сайтове за залози в България. Предлагат се атрактивни маркети за мачовете от Ла Лига, придружени от стойностни коефициенти. Може да залагате на живо, а при колебание относно изхода на селекцията, използвайте функцията “Затвори залог”.

5/5 - (21 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker