Каляри – Фиорентина прогноза (15.03.2019 г.)

Каляри

Фиорентина

Без да са опряни до стената, отборите на Каляри и Фиорентина ще гледат на този кръг като възможност за спечелване на бонус точки. На гостите те ще са им полезни за изкачване нагоре по стълбичката на класирането и компениране на дефицита от седем точки, който ги разделя от място в Европа, докато за Каляри това ще бъде възможност да се отдалечат още повече от битката за оцеляване.

По-силната ръка определено е раздадена на отбора на Фиорентина, имайки предвид силното им надмощие в директните двубои и сравнително слабия сезон на Каляри, и остава да видим дали те ще я отиграят добре или пък Кирил Десподов и неговите съотборници ще спечелят този труден мач на “Стадио Сант Елия“.

Докато Каляри загубиха седем пъти в последните си десет мача, Фиорентина загуби едва три мача за последните пет месеца.

Един сещу друг

  • Три от последните пет директни мача бяха спечелени от Фиорентина.

  • Фиорентина спечели последните три мача на този стадион.

  • В два от последните три мача на стадиона в Сардиния “Виолетовите“ вкараха четири или повече попадения, докато отново в два от последните три мача на този стадион домакините останаха без нито едно попадение.

Каляри - Фиорентина Прогноза

Каляри е без победа в 15 от последните 19 мача, докато играчите на Роландо Маран загубиха седем от последните десет кръга. Домакинското предимство остана единственото, на което да разчитат, но то не им помага особено срещу Фиорентина, тъй като тимът от Флоренция спечели последните си три визити на този отбор.

Фиорентина през този сезон е непобедена в 19 от последните 22 мача. Те не свалят нито една предавка надолу когато гостуват и извън Флоренция имат десет мача без загуба в последните си 11 излизания. Вземайки под внимание и голямото им желание да настигнат Торино, за да се вредят сред местата в Европа, Фиорентина има всички шансове да спечели.

Не малък ни се струва и шансът двубоят да завърши наравно, поради което съветваме да се презастраховате с модерната букмейкърска опция Равен няма залог.

Прогноза: Фиорентина – Равен няма залог

Приблизителни коефициенти за мача Каляри
– Фиорентина

 1X21XX212-2.5+2.5        
 3.103.252.301.611.381.351.722.10 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker