Efbet Live Games – Залагане на покер

Покер залози на живо е ЕФБЕТ - Live Games

Кратко въведение

Залагане на покер” е игра на живо с подобни правила и начин на игра като най-популярната покер игра – Texas Hold’em Poker. 

Методи на игра

Дилърът раздава дванадесет (12) карти една след друга, обърнати с лицето нагоре, на шест (6) Позиции по посока на часовниковата стрелка, така че всяка Позиция получава две (2) карти, обърнати с лицето нагоре. По-късно се раздават пет (5) общи карти (наречени борд карти), обърнати с лицето нагоре. Целта на играта е да се формира най-добрата комбинация от пет карти с помощта на позиционните джобни карти и борда. Печелят позицията или позициите с най-висок ранг. По време на играта е възможно теглене, ако повече от една позиция има същата най-висока комбинация. 

Залозите за първия кръг могат да се направят още преди джобните карти да бъдат раздадени. Играчите могат да правят залози на един или повече налични резултати. Няма ограничения за броя на залозите, които могат да се правят на един или няколко резултата. Залозите за втория кръг могат да се направят след раздаване на джобните карти и актуализиране на коефициентите. Залозите, направени в предишния кръг на залагане, не оказват влияние върху залозите във втория кръг на залагане. Залози от третия кръг на залагане могат да се поставят след раздаване на обърнати с лицето нагоре флоп карти (първите три (3) общи карти) и актуализиране на коефициентите. Залози от четвъртия кръг на залагане могат да се поставят след раздаване на обърнати с лицето нагоре търн карти (четири общи карти) и актуализиране на коефициентите. Накрая се раздават ривър карти (пет общи карти) и се определят резултатите от тегленето. 

В случай на теглене печалбите се изплащат на всички играчи, направили залог на някоя от печелившите ръце в който и да е от кръговете за залагане. Всички печалби от позиции и ръце и печалбите на всички играчи, направили залози на която и да е ръка, се изплащат, ако най-добрата ръка е поставена на борда. Тегленията в играта са 24/7 с прекъсвания за техническа поддръжка при необходимост.

Поставяне на залог и начини за залагане

  • Влезте в акаунта си от ТУК ако сте регистриран потребител. В случай че нямате регистрация може да си отворите като кликнете на бутона ,, РЕГИСТРАЦИЯ ,,
  • Направете депозит в акаунта си, ако е необходимо;
  • Изберете категория на залагане и изберете резултата от тегленето;
  • Въведете вашия залог в полето на фиша “Сума”; 
  • Натиснете бутона “Поставете залог”; 
  • След поставяне на Вашия залог ще се появи съобщението “Успешен залог”.

Печалбите се изчисляват чрез умножаване на залога по коефициентите. Не е възможно да се комбинират (да се направи серия от залагания) залози от ИГРИ НА ЖИВО.  

Всяко теглене има уникален номер и може да бъде открито на страница “Резултати”.

blank

Можете да проверите историята на залагането си на страница “Залози”.

blank
5/5 - (17 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker