Live Games – Война

Как се играе играта ВОЙНА или War of Bets

Кратко въведение

[corner-ad id=”1″]Война е игра на карти, която се играе от двама човека или в случая от две страни – Играч и Дилър. Използва се стандартно тесте от карти, като в процеса на игра по-високата карта е печеливша. Когато двете карти се паднат еднакви или с еднаква стойност тогава има ,, Война ,,

Методи на игра

Играта се играе от две страни – Играч и Дилър. Дилърът раздава по една карта с лицето нагоре на всяка страна при всяко раздаване. Картите се раздават по една и Играчът винаги получава първата карта. В специални случаи втората, третата карта (и т.н.) се раздават на Играча и Банкера. Целта на играта е да получите по-висока карта в съответствие с ранкинга (асата се броят само като най-високи карти, а двойките – като най-ниска). Война (Равенство) има, когато Играчът и Дилърът има карти с еднаква стойност.

Залозите в първия рунд могат да се поставят и преди раздаване на картите. Играчите могат да заложат на един или повече налични резултати. Залозите във втория рунд могат да се поставят след като играчът получи първата си карта и коефициентите се актуализират.  Залозите, поставени в предишния рунд на залагане, не оказват влияние върху бъдещите залози, така че играчите могат да поставят залози на същите или различни резултати повече от един път.

В случай на Война (Равенство) играчите, поставили залози на този резултат, получават печалбите си. Залози, поставени от Играча и (или) Дилъра, се губят. 

Поставяне на залог и начини за залагане

  • Влезте в акаунта си от ТУК ако сте регистриран потребител. В случай че нямате регистрация може да си отворите като кликнете на бутона ,, РЕГИСТРАЦИЯ ,,
  • Направете депозит в акаунта си, ако е необходимо;
  • Изберете категория на залагане и изберете резултата от тегленето;
  • След като сте се регистрирали може да намерите играта ,, ВОЙНА ,, както и другите игри на живо ,, LIVE GAMES ,, в главното меню на сайта.
blank
blank
  • Въведете вашия залог в полето на фиша “Сума
  • Натиснете бутона “Поставете залог
blank
  • След поставяне на Вашия залог ще се появи съобщението “Успешен залог”.
blank

Печалбите се изчисляват чрез умножаване на залога по коефициентите. Не е възможно да се комбинират (да се направи серия от залагания) залози от ИГРИ НА ЖИВО.  

Всяко теглене има уникален номер и може да бъде открито на страница “Резултати”.

blank

Можете да проверите историята на залагането си на страница “История Залози”.

blank

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker