Live Games – Война

Как се играе играта ВОЙНА или War of Bets

Кратко въведение

[corner-ad id=“1″]Война е игра на карти, която се играе от двама човека или в случая от две страни – Играч и Дилър. Използва се стандартно тесте от карти, като в процеса на игра по-високата карта е печеливша. Когато двете карти се паднат еднакви или с еднаква стойност тогава има ,, Война ,,

Методи на игра

Играта се играе от две страни – Играч и Дилър. Дилърът раздава по една карта с лицето нагоре на всяка страна при всяко раздаване. Картите се раздават по една и Играчът винаги получава първата карта. В специални случаи втората, третата карта (и т.н.) се раздават на Играча и Банкера. Целта на играта е да получите по-висока карта в съответствие с ранкинга (асата се броят само като най-високи карти, а двойките – като най-ниска). Война (Равенство) има, когато Играчът и Дилърът има карти с еднаква стойност.

Залозите в първия рунд могат да се поставят и преди раздаване на картите. Играчите могат да заложат на един или повече налични резултати. Залозите във втория рунд могат да се поставят след като играчът получи първата си карта и коефициентите се актуализират.  Залозите, поставени в предишния рунд на залагане, не оказват влияние върху бъдещите залози, така че играчите могат да поставят залози на същите или различни резултати повече от един път.

В случай на Война (Равенство) играчите, поставили залози на този резултат, получават печалбите си. Залози, поставени от Играча и (или) Дилъра, се губят. 

Поставяне на залог и начини за залагане

  • Влезте в акаунта си от ТУК ако сте регистриран потребител. В случай че нямате регистрация може да си отворите като кликнете на бутона ,, РЕГИСТРАЦИЯ ,,
  • Направете депозит в акаунта си, ако е необходимо;
  • Изберете категория на залагане и изберете резултата от тегленето;
  • След като сте се регистрирали може да намерите играта ,, ВОЙНА ,, както и другите игри на живо ,, LIVE GAMES ,, в главното меню на сайта.
blank
blank
  • Въведете вашия залог в полето на фиша “Сума
  • Натиснете бутона “Поставете залог
blank
  • След поставяне на Вашия залог ще се появи съобщението “Успешен залог”.
blank

Печалбите се изчисляват чрез умножаване на залога по коефициентите. Не е възможно да се комбинират (да се направи серия от залагания) залози от ИГРИ НА ЖИВО.  

Всяко теглене има уникален номер и може да бъде открито на страница “Резултати”.

blank

Можете да проверите историята на залагането си на страница “История Залози”.

blank
5/5 - (9 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker