EFBET Live Games

Новата секция с игри живо в ЕФБЕТ.

Ако сте фен на онлайн казино игрите на живо, то несъмнено много ще ви хареса новата секция  ,, Live Games ,, на ЕФБЕТ. От скоро Българския сайт разполага с такава секция където може да залагате и да печелите за кратко време реални пари. Всички игри са с истински крупиета и са абсолютно на живо.

Веднага след като заредите сайта на EFBET в средната част на главното меню ще намерите ,, LIVE GAMES ,, секцията

Live Games Игрите които се предлагат са: 

blank

Война - War of Bets

War of Bets е игра на карти, включваща две страни – Играч и Дилър. Използва се стандартно колода карти. По-високата карта печели. Ако двете изиграни карти са с еднаква стойност, тогава има „Война“.

Залагане на покер

Залагане на покер” е игра на живо с подобни правила и начин на игра като най-популярната покер игра – Texas Hold’em Poker. 

Колелото на късмета

Колелото на късмета” е много бърза и проста игра на живо с ясни опции за залагане.

Зарове

Зар” е уникална настолна игра, пригодена за залагане, с голям избор на резултати; не прилича на никоя друга игра в света.

Щастливата 7

Щастливата 7” или “7 от 42” е динамична игра, базирана на лотария. На играчите се предлага широка гама от резултати от залагане, а печелившите залози мога да върнат печалбата, която е две хиляди пъти по-голяма от залога.

Щастливата 6

Щастливата 6” или “6 от 60” е динамична игра, базирана на лотария. На играчите се предлага широка гама от резултати за залагане.

Щастливата 5

Щастливата 5” или “5 от 36” е динамична игра, базирана на лотария. На играчите се предлага широка гама от резултати от залагане, а печелившите залози мога да върнат печалба, която е хиляда пъти по-голяма от залога.

5/5 - (10 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker