blank blank blank

Шефът на Интер разкри желанието на Перишич за трансфер

Иван Перишич днес бе оставен на пейката на Интер срещу Торино, а според мълвата това е свързано със спекулациите за негов трансфер в Арсенал.

Според медиите, Интер са отхвърлили предложението за взимане под наем на 29-годишният играч от “Артилеристите“, чиито мениджър Унай Емери вече потвърди, че ще може да привлича играчи само с временни договори по време на зимния трансферен прозорец.

Но въпреки това потенциалното привличане на Перишич може би е по-близо до сбъдване в действителност, след като Лучано Спалети извади хърватския национал от стартовия си състав за неделната визита в Торино.

Спалети намекна в своята пресконференция преди мача, че сделката може да се случи, но само на правилната цена.

За този играч се говори много, защото всички оценяват неговите качества толкова високо, колкото и ние. Ако някой иска да го купи, ще трябва да плати много добри пари, защото ние го оценяваме много високо“, заяви той.

Сега изглежда, че трансферът на крилото е още по-вероятно, след като изпълнителният директор на Интер Джузепе Мората заяви пред Sky Italia, че Перишич сам е поискал да си тръгне от Милано.

Перишич пожела да бъде продаден и ние трябва да се опитаме да задоволим това негово желание, но и като уважаваме стойността на активите си“.

Думите му правят така, че да изглежда, че ако Арсенал искат да го привлекат, то ще трябва да изпратят оферта за постоянно придобиване. Нещо, което може да провали евентуалните преговори, заради споменатото ограничение, наложено върху покупките на Унай Емери.

“Артилеристите“ са свързвани още с наеми на Денис Суарез от Барселона и Нкунку от от ПСЖ. Някой от тях трябва да бъде взет, за да се запълнят дупките, изникнали от контузени играчи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker