BetFair Ръководство за регистрация

BetFair Регистрация

Ръководство за регистрация, депозиране и поставяне на залог в Betfair

Впечатлените сте от високите коефициенти и уникалната възможност да поставяте залози срещу други играчи в Betfair, но не знаете как да започнете със залозите в този сайт? Не се притеснявайте, в следващите редове ще се запознаете с целия процес до поставянето на първия ви залог, включително как се отваря сметка, как се прави депозит и как се правят самите залози.

Ръководство за регистрация в Betfair

От желаещите да станат клиенти в този бетинг оператор ( сайт за залози ) се изисква да влязат в сайта, да кликнат върху бутона “Отвори сметка“ и след това да въведат информация за себе си в указаните полета.

Бланката за регистрация включва полета за:

Всичките лични данни в бланката за регистрация се изискват поради мерки за сигурност на клиентите.

В дъното на същата страница, където са въпросните полета за попълване, ще видите бутон за потвърждаване на регистрацията, върху който трябва да натиснете, когато сте въвели информацията във всяко едно от задължителните полета.

Ръководство за депозити и тегления в Betfair

Депозирането в Betfair става като се изпълнят следните стъпки:

Подобна е и процедурата за изтегляне на средства:

Ръководство за поставяне на залози в Betfair

Поставянето на залози в раздел “Спорт“, както и залози “За“ в раздел “Спортна Борса“ стават по същия начин, както залозите във всеки друг букмейкър, затова на тях не е нужно да се обръща специално внимание.

Малко по-специфично е поставянето на “Срещу“ залози в борсата. При тях след натискането на даден “Срещу“ залог, трябва да въведете сума на облога, но това не е сумата, която ще заложите. Парите, които рискувате, се наричат “Задължение“ и те ще ви се покажат в бутона за правене на залог. Ако, например, правите “Срещу“ залог с облог €100 при 2.42 коефициент, вашето задължение ще бъде €142.00.

Посети BetFair от ТУК

5/5 - (28 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker