Bet365 – водещият букмейкър в света

Ще ви запознаем с предимствата, които правят Bet365 водещия букмейкърски сайт в целия свят. От основаването си през 2000 година компанията набира все по-голяма популярност. Това е и водещият букмейкър лицензиран за България, въпреки че има лиценз сравнително отскоро, от 2016 година. Отворете сайта, за да се възползвате от бонуса за новорегистрирани и да играете в българската версия, където ще намерите много спортове и още много други предимства. Улеснения за мобилни залагания, виртуални спортове и още много други характеристики, които са основни за съвременните играчи, дават на всеки клиент това, което търси, за да залага с удоволствие и да следи развоя на срещите, докато настъпи най-вълнуващият момент – краят на срещата и изясняването на успеха на залозите. А за лоялните играчи са промоциите в Клуб Лоялност.

Какви са основните предимства на Bet365

Опитните залагащи знаят какво да търсят в даден сайт за онлайн залагания – множество спортове, колкото може по-добри коефициенти за залозите си и естествено бонуси, като се започне от началния бонус при регистрация и се продължи с чести бонуси, стимулиращи залагащите и водещи към по-големи общи печалби. Всичко това ще намерите в сайта на Bet365. А преди това трябва да се регистрирате – тук ще установите още едно предимство, правещо Bet365 водещ букмейкър – лесната регистрация. Извършва се стъпка по стъпка, за запознатите с процедурите по регистриране в сайтове това е познат процес. А тези, които за първи път се регистрират в букмейкърски сайт, могат да намерят подробно упътване за регистрация в bet365. Такова упътване се предлага в редица сайтове, които посвещават на букмейкъра специално ревю, започващо с основните му силни страни.

Залози на живо в Bet365

Експертните ревюта се спират на възможностите за залози на живо на всеки от водещите букмейкъри. Това е и един от основните фокуси на ревютата на английски език, предназначени за международната общност от залагащи. Онлайн залаганията са пълни с вълнения главно поради възможностите да следите срещите на живо и да залагате по време на протичането им. С вашите компютри и мобилни устройства можете да сте в сайта на Bet365 по всяко време и на всяко място. Така няма опасност да пропуснете среща, която ви интересува и на която искате да направите залозите си на живо. А в Bet365 има отлични условия за това, и това предимство го прави най-търсения онлайн букмейкър за играчи от различни страни. По време на срещите пазарите за залози са многобройни и това предоставя големи възможности за избор, според предпочитанията на всеки играч.

Bet365 използва облачна услуга, от фирмата vFabric, за да може клиентите на букмейкъра да следят спортни срещи в реално време. Така се осигурява възможно най-голямо количество информация, по всяко време, а закъснението при предаването й е минимално – до 2 секунди. В секцията за залози на живо можете да следите срещата, която сте избрали, и да използвате подходящия момент, за да направите залога си. При всяка промяна в резултата се променят и коефициентите за всеки от пазарите, предлагани за нея. Промените се извършват автоматично, така че можете по всяко време да виждате актуалните коефициенти.

Отразяване и предлагане на залози за всички водещи първенства и за множество национални шампионати

В сайта на Bet365 ще намерите срещи от всички водещи първенства. Разбира се, най-многобройни са футболните срещи, които са към основните европейски турнири, като Шампионска лига, Лига Европа, италианската Серия А, испанската Примера Дивизион, английската Премиер Лига и други. Тенис турнирите и баскетболните турнири са също отразени подробно. Освен тях ще намерите и редица срещи от национални първенства. Независимо на кой мач или турнир искате да заложите, със сигурност ще го намерите в спортната секция, заедно с популярни пазари и едни от най-добрите коефициенти.

Бонусите от Bet365

Бонусите са сред първите впечатления, които клиентите получават, преглеждайки началната страница на букмейкър, в който искат да се регистрират. И тук, както ще установите още при първия поглед, Bet365 предлага цял букет от предложения. Никой не може да им устои, защото бонусите означават допълнения към печалбите.

Използвайте предложението за до 100 лева бонус депозит, който се предлага на новорегистрираните клиенти от България. С този бонус ще получите сума, равна на сумата, която сте депозирали първия път, като максималният му размер е 100 лева.

Проверете и за актуалните бонуси за футбол, тенис, баскетбол и други. Те са сред честите предложения на букмейкъра и си струва да ги използвате. Ще се уверите, че по множество бонуси Bet365 е наистина уникален.

Виртуални спортове

Това е една област на спортни състезания със залагания за тях, която става все по-популярна. Виртуалните спортни срещи са кратки, но предлагат не по-малко емоции и възможности за печалби от реалните. Те са много търсени от играчи от целия свят, затова Bet365 отговаря на тези нови потребности за разширяване на обхвата на възможности за залагания със специална секция от виртуални спортове. Дори да не сте пробвали още залог на такъв вид спорт, в сайта на букмейкъра ще се изкушите да го направите. Виртуалните спортове, които ще намерите в секцията, включват футбол, тенис, баскетбол, както и конни състезания и състезания с хрътки. Срещите се генерират от специален софтуер. И тук ще намерите първенства, така че можете да станете запалянковци и в тази област.

Използването на Bet365 от мобилни устройства

В наше време е невъзможно един онлайн букмейкър да е популярен, ако не предлага улеснения за клиентите, които искат да правят залагания от мобилните си устройства. Bet365 е един от малкото букмейкъри, които имат специално разработени мобилни приложения за основните операционни системи за мобилни устройства, като iOS и Android. Приложенията са с олекотен дизайн, което прави използването им лесно, удобно и достъпно. Същевременно клиентите, които отварят сайта чрез мобилните приложения, не се лишават от предимствата, които са достъпни за клиенти, използващи стационарни и персонални компютри.

За клиентите, които искат да използват Bet365 на мобилни устройства, без да инсталират приложения, букмейкърът се е погрижил да предлага и мобилна версия на сайта си. Тя също се отваря лесно и се използва без проблеми.

Независимо дали искате да се регистрирате, да направите депозит, или да заложите, приложенията и мобилната версия са на ваше разположение, ако искате да залагате чрез телефона или таблета си.

Клуб Лоялност – още една възможност за печалби за лоялните играчи

Клубът е за лоялните клиенти от всички страни, а от лятото на 2018 година членството се предлага и в българската версия. Петте нива предоставят различни промоции и бонуси на лоялните играчи, като всяко следващо ниво предлага все по-щедри възможности.

Bet365 – водещият букмейкър в света
5 (100%) 6 гласа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker