Как да гледаме безплатно Серия А, Ла Лига и Бундеслигата безплатно в Bet365?

Как да гледаме безплатно Серия А, Ла Лига и Бундеслигата безплатно в Bet365?
Оценете тази публикация

Можем да се обзаложим, че на всеки от вас му се е налагало да гледа някой мач в интернет, защото той не се е предлагал от нито една от програмите в телевизионния ви пакет или просто защото не сте имали достъп до телевизор. За това използвайте букмейкъра bet365 в който може да гледате над 40 000 спортни събития на живо. В повечето случаи, гледането онлайн става в нелегални сайтове, които са пълни с дразнещи изскачащи реклами, а и от някои от тях далеч не е изключено да заразите компютъра си с някой вирус.

Много от вас обаче не знаят, че всъщност има напълно легален начин да гледате спортни събития от компютъра или смартфона си, който освен това е и безплатен. Това е възможно чрез т.нар. “лайв стрийминг“ екстра, предлагана от повечето букмейкърски къщи в интернет пространството.

Повечето от големите онлайн сайтове за залози вече предлагат услуга за пряко предаване на спортни събития, но програмата им в това отношение е силно ограничена. Това не е така в случая на английската букмейкърска къща Bet365, която обхваща широка гама от отборни и индивидуални спортни събития в десетки спортове. Всяка година, в лайв стрийминг програмата на букмейкъра могат да бъдат открити повече от 100 000 спортни събития. Нито един друг операторът не може да отговори подобаващо на това число.

Освен това, за да могат играчите да се възползват от тази услуга, някои сайтове прилагат малка такса или пък изискват клиентът да направи залог на гледаното събитие. Не такъв е случаят при Bet365. Всичко, което изисква този букмейкър, е да имате положителен баланс на сметката си. Дори и да имате 5.00 лв. във вашата сметка, останали, да речем, от преди няколко години, операторът отново ще ви позволи да гледате почти всички събития от програмата. Казваме “почти“, тъй като това не важи за конните надбягвания, при които има изискване да сте направили залог на събитието, което искате да гледате.

В Bet365 не само имате достъп до голям брой спортни събития, които можете да гледате безплатно, но и самите събития далеч не са съставени от квартални мачове и други скучни събития, които никой не иска да гледа. Компанията има несравнимо голям брой договори с притежателите на правата на водещи лиги от топ спортове като футбол и тенис.

В този сайт можете да гледате свободно всички мачове от едни от най-големите футболни първенства в Европа, в това число първенствата на Италия, Испания, Германия и Франция. Към групата на големите европейски футболни шампионати можем да добавим още тези на Португалия, Швейцария, Турция, Холандия и други. Най-добрите лиги от другите континенти също са обхванати.

Ако сте останали с впечатлението, че в Bet365 може да се гледа на практика всеки футболен мач, който може да ви интересува, сега е моментът да отбележим, че това все пак не е точно така. Операторът няма договор и съответно не излъчва най-гледаното футболно първенство в света – Английската висша лига – както и двубоите от основната фаза на Шампионската лига. Първенството на България също не е сред шампионатите, излъчвани от Bet365. С това обаче до голяма степен се изчерпват интересните за българските фенове на футбола турнири и шампионати, които не могат да се гледат в букмейкъра.

Феновете на другите спортове също няма да останат разочаровани. Тенис любителите, например, могат да гледат турнирите от Големия шлем, както и повечето големи събития от професионалния тур. Същото важи са Световната лига по волейбол, баскетболната Евролига и голяма част от най-реномираните събития от десетки други спортове.

Събитията могат да се гледат дори и да не сте си вкъщи, стига вашият смартфон или таблет да има достъп до достатъчно бърза интернет връзка.

Ако не желаете да плащате на платени канали или сайтове, за да гледате любимите си спортове, можете да гледате всичко безплатно на едно място в Bet365, като единствено е необходимо да си откриете сметка в букмейкъра и веднъж да направите депозит (минималният депозит в този букмейкър е само 10 лв.). След това, винаги ще имате картина от най-интересното от спортния свят на един клик разстояние!

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *