Най-големият букмейкър Bet365

Bet365 е най-големият букмейкър в света. Компанията преди повече от 20 години създава онлайн сайта www bet365 com, който днес се е превърнал в синоним на спортни залози. Бет365 е сред най-известните и добри сайтове за спортни залози, тъй като те предлагат огромно количество пазари към всяко едно събитие. За да може да правите спортни залози в този букмейкър, вие трябва да имате регистриран акаунт.

Как се прави регистрация bet365?

В горната част в дясно на сайта вие ще видите бутон за регистрация. Щракнете върху него и след зареждането на нова страница попълнете вашите лични данни. След това може да депозирате средства чрез някой онлайн метод като Скрил, Нетелър или чрез Дебитна карта и вече може да залагате. След като направите всичко това, то Вие вече имате bet365 регистрация.

Спортни пазари и Видове залози

Има общо 40 различни спорта, на които може да заложите в бет365. Обичайните заподозрени категории за залагане по отношение на популярните спортове в България и по цял свят присъстват в този букмейкър – Футбол, тенис, баскетбол, волейбол, крикет, конни надбягвания, надбягвания с хрътки и дартс. Но има и много по-малко популярни спортове, които се предлагат тук, като например келтски спортове, моторни спортове и зимни спортове. Американските спортни фенове също трябва да са доволни, тъй като в Бет365 има отлично покритие на NBA, NFL и NHL.

Това, което е впечатляващо за спортното покритие обаче, е дълбочината, в която са представени тези пазари, особено футболът. Английските и шотландските лиги са обхванати до регионалните конференции, както и повечето други големи европейски държави като Испания, Германия и Италия. Въпреки това, в bet365 има още много футболни залози от останалия свят, които просто не са на разположение в останалите онлайн букмейкъри. Лиги от различни места като Тайланд, Азербайджан и Кувейт могат да бъдат намерени и да правите залози на гол/гол, хендикап и много други опции. При повечето от по-слабите лиги и турнири, които се предлагат, също са обхванати от младежките лиги. Това е особено впечатляващо и bet365 стои на първо място сред сайтовете за онлайн залагания по отношение на дълбочината на покритието на пазара. Точно това ги прави най-големият букмейкър в света.

Как да поставите залог?

Този процес се състои от три стъпки като започнете с просто кликване върху коефициентите на залога, който искате да направите. Ако направите това, автоматично ще добавите този избор към фиша за залози, който ще се появи в дясната част на екрана. За да поставите няколко залога, просто добавете останалите селекции и след това натиснете раздела за множествени залози във вашия, където всички налични множество опции ще се показват в падащо меню.. След като въведете сумата за залог в съответното поле, просто кликнете върху бутона „заложи“, за да потвърдите вашия залог. Пускането на залози в bet365 е много лесен процес и не отнема никакво време.

Ако залагате на живо, коефициентите там се движат според развоя на срещата и постоянно се променят. Понякога вашия залог може да не бъде приет, но ще бъдете уведомени, че има промяна в коефициента и ще трябва да потвърдите, че приемате новия коефициент и тогава може да заложите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker