Бразилски защитник отряза Брюж заради Лудогорец

Бразилският защитник Рафаел Форстър отряза Брюж заради българския шампион Лудогорец. В момента Форстър е футболист на украинския Заря, но почти сигурно ще бъде ново попълнение на Лудогорец и може би първият трансфер на Димитър Димитров – Херо.

Рафаел Форстър е получил по-добра оферта от Брюж, но желанието му е да играе в България, споделя директорът на Заря Сергей Рафаилов пред изданието Online.ua.

“Условията в Брюж както аз футболиста, така и за клуба бяха по-добри. Разбрах какво е направил Рафаел, когато се прибрах от Белгия. Ние бяхме готови да го продадем на Брюж. Футболистът бе желан от три клуба от Белгия и един от Холандия”, разказва Рафаилов.

Рафаел Форстър е на 27 години, родом от Сан Хосе и играе на поста ляв бранител. Той започва кариерата си в бразилския Интернасионал, след което играе в доста клубове като Наутико и Гояс. през 2016 година преминава в Зоря и има 38 мача и 8 гола.

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство