Авторитетни футболни прогнози в онлайн пространството

С развитието на технологиите и интернет, една ниша беляза сериозно своето развитие – онлайн хазарта. Онлайн хазарта е изключително популярен в цял Свят, а букмейкърските къщи, предлагащи онлайн залози на спортни събития, казино и други услуги увеличиха значително своя брой. От офлайн, повечето компании започнаха да предлагат услугите си само онлайн, като този пример е показателен и в България, където офлайн доайенa на спортните залози Еврофутбол вече има своя, макар и неофициално, онлайн версия – Efbet, a най-големия онлайн букмейкър Bet365 още преди повече от 10 години премина единствено на онлайн вариант.

С популяризирането на онлайн хазарта и в частност спортните залози, голяма част от хората опитват своя късмет, като съчетават приятното с полезното – гледайки интересна футболна среща да направят залог на нея. В помощ на тези хора, в онлайн пространството започнаха да се появяват множество сайтове за футболни прогнози, от които за съжаление повечето не предлагат желаното качество на услугата. Има няколко неписани правила, на които всеки един авторитетен сайт за футболни прогнози трябва да отговаря и спазва, които потребителите на тази услуга е добре да проверяват преди да се доверят и направят своя залог. Един от авторитетните сайтове за футболни прогнози на български език е 7dniprognozi.com, на когото също ще обърнем внимание и ще разгледаме в тази тема.

На първо място, за да е авторитетен един сайт за футболни прогнози, в него следва да откриете анализирани и обосновани прогнози, а не просто таблица със 30 или 50 мача с посочване на конкретен знак. Всяка една прогноза следва да е подкрепена с достоверна информация, която да наведе четящия до извода на типстъра и прогнозата, която той предлага. Няма да даваме конкретни примери, но най-много сайтове за прогнози на футбол следват този порочен модел. За да се убедите направете справка в интернет с няколко сайта и след това погледнете анализите и футболните прогнози в 7dniprognozi.com.

Друг важен белег за авторитета на даден сайт е дали той предлага платени услуги. Много от сайтовете за прогнози предлагат различни видове абонамент, като в същото време не гарантират нищо. Защо да заплащате за дадена услуга, щом самата тя няма гаранция за изпълнение? Всеки уважаван себе си типстър знае, че във футбола няма нищо сигурно и дори най-твърдия мач може да се окаже доста често губещ. Тенденцията е от преди няколко години и докато преди беше сигурно, че фаворита ще спечели своя мач, сега буквално всеки ден ставаме свидетели на страхотни изненади.

Пазете се много и от сайтовете за прогнози предлагащи така наречените уговорени мачове. На всеки трябва да му стане ясно, че подобни сайтове нямат желаната информация, и колкото и да Ви убеждават, че ще спечелите адски много с техните прогнози, накрая само ще съжалявате. Тези „типстъри“ са станали толкова изобретателни в опитите си да вземат парите на хората, че подправят фишове, показват снимки обработен и с фотошоп и всякакви трикове, с единствената цел да ви убедят и да заплатите, а след това комуникацията бързо прекъсва.

В обобщение: ако търсите добър и авторитетен сайт за футболни прогнози търсете го по ключовите думи „обосновани футболни прогнози“. Доверете се само на прогнози с анализ, предоставени от сайтове с богат опит в изготвянето на прогнози. Никога не плащайте за прогнози, не търсете уговорени мачове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker