Виртуални надбягвания с кучета – новата мания в интернет

Виртуалните надбягвания с кучета са един от най-известните виртуални спортове в интернет. Всичко се случва на много високи обороти, така че играчите получават 100% адреналин и много положителни емоции. Това е забавление, което се препоръчва на всеки, който си пада по онлайн залозите и електронните приключения. Такъв вид залози може да намерите в онлайн платформата на ЕФБЕТ.

blank

blank

Ако изберете да играете на виртуални кучета, то правилата са повече от ясни. Провеждат се гонки, при които се следи представянето на кучето, на което сте заложили. Ако последното се представи добре и финишира на първо място ще спечелите пари според предвидения коефициент. Естествено, можете да залагате и за спечелването на втората позиция при гонките.

Тук за разлика от други виртуални спортове не съществуват специални турнири и всяко състезание е индивидуално. Една надпревара с виртуални кучета трае 45 секунди, а опциите за залози са много. Така например играчът може да заложи кои ще бъдат първите три финиширали кучета или кой ще бъде победител в състезанието. Залагания се приемат до 10 секунди преди започване на надбягванията. За целта е нужно да извършите депозит в сайта.

ЕФБЕТ е един от първите лицензирани букмейкъри, които предлагат виртуални надбягвания с кучета още познати като гонки. Много българи вече спечелиха немалки суми от този вид електронен спорт. Тук напомняме, че самите гонки са генерирани от компютър и не са реални, въпреки че имате възможност да ги наблюдавате на живо с прекрасна графика и стерео звук.

В обобщение
Търсачите на високи коефициенти и виртуални спортове трябва да посетят ЕФБЕТ, за да се насладят на надбягванията с кучета, тъй като те са интересни, атрактивни и доходоносни. От момента, в който този вид спортове се появиха на сцената спечелиха множество привърженици залагащи на тях. Сега остава и вие да изпробвате този начин за забавления.

blank blank

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker