Виртуален тенис – супер емоции на корта

Виртуален тенис – супер емоции на корта
Оценете тази публикация

Виртуалният тенис е един от най-често срещаните спортове в букмейкърските сайтове по света и у нас. Играчите изживяват страхотни емоции наблюдавайки електронно генерираните двубои на корта и имат възможност да залагат на различни турнири с високи коефициенти и виртуозни играчи. За разлика от другите виртуални спортове при тениса се провеждат два турнира в един и същи момент. Това ни позволява да постигаме по-големи печалби от нашите залагания…

Всяка среща във виртуалния тенис е с трайност 3:30 минути. В турнирите участват 16 играча, които биват отстранявани чрез директна елиминация. Един цял турнир се провежда за краткото време от 25 минути като в тях влизат и финалните двубои. Играят се четири мача, на четири корта, а потребителите могат да гледат всеки турнир на живо с един клик на мишката.

Залозите, които можете да правите са най-разнообразни. Вие преценявате дали да заложите на победител в двубоя, точен резултат, брой геймове и други. Приемането на залози се извършва до десет секунди преди стартиране на всяка среща. По време на тенис битките можете да променяте залога си, а в някои случаи и да ползвате опцията „Затвори залог”.

Разликата между виртуалния тенис и реалния е много малка. И тук има изявени фаворити, с които можете да се запознаете посредством статистиките. Изненади обаче не липсват, тъй че бъдете внимателни, когато правите залозите. Наблюдавайте представянето на различните тенисисти, защото от игрите им ще си направите извода на кой може да гласувате доверие.

Обобщение
Общо взето виртуалните тенис срещи стават все по-популярни в България. Благодарение на букмейкъра ЕФБЕТ вие можете да залагате на виртуален тенис по всяко време. Шоуто е гарантирано, така че не се колебайте да опитате от това нестандартно изживяване. Стискаме ви палци да постигнете големи печалби. А сега ви оставяме да се забавлявате със супер турнирите по тенис във виртуална среда.

 

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *