WinBet спортни залози

В днешно време в интернет може да пускате залози на спорт на много места. Един от онлайн букмейкърите е WinBet, който е напълно достъпен в онлайн пространството и след регистрация и депозит всеки може да залага. УинБет предлага изключително богат избор от спортни събития като в него освен най-популярните спортове ще намерите и такива, за които ще научите може би за първи път.

blank


Директна Регистрация в WinBet + 200 лева начален бонус

blank

След като отворите уеб сайта на УинБет, кликнете на раздел „Спорт“ на началната страница. Изчакайте няколко секунди страницата да се обнови и ще може да видите видовете спорт и спотни залози в букмейкъра. Най-вляво на екрана е са ситуирани предпочитани първенства и турнири – може с един клик да видите спортните залози за най-популярните спортни събития в цял свят.

Букмейкърът УинБет дава възможност на своите хиляди потребители да правят спортни залози на футбол, тенис, баскетбол, волейбол, водна топка, бейзбол, голф, крикет, зимни спортове и др. по-малко популярни спортове като хандбал и футзал. Със сигурност WinBet не предлага двубои от пета лига на Чехия или пък трета лига на Словакия като bet365 например, но е едно чудесно място да правите спортни залози на по-интересните събития.

Футболните залози в УинБет имат изключително голямо разнообразие от пазари. На някой двубои опциите достигат до над 500. Освен традиционните опции за краен победите, под/над брой голове и двоен шанс, в този букмейкър ще срещнете много нови опции за залог на футбол.

Как да направите залог?

Изберете вашата опция и кликнете с бутона на мишката на нея. След това погледнете вдясно на екрана, където ще се зареди вашия “Фиш“ за залози. В УинБет вие може да направите обикновен залог (Сингъл и Комбинация) или система. Когато решите как точно да заложите, в полето “Залог” просто въведете сума от сметката си за залог. За да направите залог кликнете бутона „Заложи“ най-долу на екрана. След това вашият фиш ще се обработи и ако няма промяна в коефициента, той ще се приеме веднага. Промени в коефициентите има най-често в събитията на живо. Там понякога може да почакате малко повече при пускане на залог.

Този букмейкър не отстъпва на водещите относно залозите на живо. Натиснете „На живо“ на началната страница и след по-малко от три секунди ще може да видите всички лайв залози в WinBet. Събитията са групирани по категория спорт и за да видите тенис мач е нужно да намерите раздел тенис в залози на живо. Същото важи за волейбол, баскетбол и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker