blank blank blank

Волфсбург – Айнтрахт Брауншвайг

Волфсбург и Айнтрахт Брауншвайг играят тази вечер от девет и половина наше време. Наистина в последно време Волфсбург е в доста тежко положение, тъй като от един от водещите отбори в Бундеслигата преди година-две, сега е отбор, който трябва да играе плейоф, за да не изпадне от нея.
Гостите пък са се запътили с всички сили към горната лига и ще вложат необходимите усилия. Те идват на бараж, след като се класираха трети в по-долната група. И макар да изглежда малко нечестно да играят отбори от различни групи, за да се реши кой ще остане и кой ще отпадне, това са правилата в Германия.
Интересното за двата отбора е, че спонсорът им е един и същ – това е компанията VW, а и разстоянието между двата града е само двадесет километра. И макар че Айнтрахт Брауншвайг са от по-долната група, те като че ли имат по-голяма мотивация за този мач, а и се намират в значително по-добра форма от своя съперник тази вечер. А и при срещите, които са имали отборите до този момент, статистиката е в полза на гостите. Така че очакванията са, те да успеят да спечелят трите точки и този път.

Прогноза: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker