Беневенто – Специя

Сблъсъкът между Беневенто и Специя, е единият от мачовете, които ще определят кой ще получи директна виза за серия А в следващия сезон. Сега е важно кой от тези отбори има желанието и парите да вземе победата и да играе в по-горната лига. Статистиката до момента в сблъсъците между двата отбора е в полза на Беневенто, те имат две победи от два изиграни мача. Също така те са домакини в този мач и като цяло се представят по-добре от гледна точка и на начина им на игра.
Специя са отбор, който от доста време се за задържа в серия Б, и макар домакините тази вечер да са новаци, определено се целят нависоко вече. Беневенто се представят добре и като домакински отбор, като имат само две загуби, а Специя и като домакини имат по-слаб резултат, на свой терен те имат четири загуби.
В този плейоф за промоция, Беневито определено има сякаш по-големи шансове за победа. А и те имат шанс дори да бъде спазен регламента, че няма да има дузпи при равен резултат, а се класира този отбор с по-предно класиране в първенството.

Прогзноза: 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker