Манчестър Юнайтед – Кристъл Палас

Манчестър Юнайтед и Кристъл Палас е другата среща от английския премиършип. Домакините от Манчестър Юнайтет вероятно ще пазят своите сили и няма да хвърлят излишни усилия в този двубой, тъй като им предстои нов и важен мач след три дни.
Гостите пък нямат в момента конкретна цел, която да защитават и да търсят победа на всяка цена. Имайки предвид обаче, че те играят доста силно, може коефициентът за победа на Кристъл Палас да падне след като се разбере с какъв отбор ще пусне на терен Мауриньо. А за Манчестър Юнайтед се очаква да не се използват основните играчи, а по-резервен вариант и треньорът ще пусне да играят по-младите футболисти. Гостите определено могат да се изкушат да вземат победа в такава ситуация, особено срещу отбор, срещу който не са побеждавали.
При всички положения, на домакините ще им дойде добре една победа и допълнителните три точки, тъй като ще ги изстрелят в топ пет.
Все пак и за двата отбора един равен резултат би ги задоволил.

Прогноза: 1, х

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство