Лестър – Борнемут

Лестър и Борнемут играят този неделен следобед от пет часа. Букмейкърите дават голям коефициент тук при резултат Х2, имайки предвид, че в последно време Лестър не се представят особено добре, не са в най-чудесната си форма, и особено като се вземе предвид факта, че са настоящите шампиони, то играта им срещу Тотнъм, на които гостуваха последно, беше направо катастрофална.
В този сезон, настоящите гости от Борнемут играят прилично добре както в защита, така и в атака, като цяло нивото на футбола им е на приятно за окото ниво. В момента и двата отбора се намират в средата на класацията, не са застрашени от отпадане, и нямат особени цели към които като че ли да им се налага да се стремят. Със сигурност никой не е очаквал Лестър да стигнат до това положение, след като миналата година защитиха своята титла и станаха шампиони.

Прогноза: х,2

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство