Тулуза-Дижон

Тулуза и Дижон са другите два отбора от френската първа лига, които ще премерят сили тази вечер от десет часа наше време.
Тук домакините нямат някоя неотложна цел, която да преследват, тъй като са си осигурили вече оставането в тази група, след като се намират на средата на класирането до този момент. Гостите от своя страна са доста напрегнати, тъй като се намират само на една точка от фаталната черта, а именно са сериозно застрашени от отпадане. При различни комбинации и развой на събитията, касаещи резултатите при техния мач и тези на другите отбори в застрашена ситуация, все пак имат шанс, така че при тях се явява задължително да се борят за трите точки докрай, ако искат да се възползват от този минимален шанс.
Гостите от Дижон в момента държат съдбата си в собствените си ръце и всичко зависи от това доколко ще им стигнат силите, а и ако се погледнат последните им срещи, те играят доста стабилно напоследък. Коефициентът, който е даден от букмейкърите също е много приятен, и любителите на френския футбол предполагат, че Дижон ще успеят да откраднат така нужните им три точки.

Прогноза: 2

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство