Рен-Монако

В 22:00 тази вечер Рен и Монако се изправят един срещу друг в двубой от френската лига. Гостите са безспорни лидери в това първенство, в момента те са с актив от 51 точки, и се намират също така и на пет точки разлика от вторият отбор в класирането на Франция. Въпреки че ги очаква едно тежко гостуване и напрегната игра срещу Рен, те са вече буквално на крачка от спечелването на футболната купа на страната и едва ли ще имат проблем да си тръгнат с победа и още три допълнителни точки в своя актив.
Дори в случай, че домакините успеят да победят, Монако ще запази своята преднина, което от своя страна им дава спокойствието да играят без излишно напрежение и да търсят красив футбол. Двубоят е късно, но запалянковците очакват повече голове в тази среща. Но едва ли остава много голямо място за колебание относно неговият развой, защото тук изненадата за победа на Рен е изключително малка. Така че очакванията са шампионите да не губят в този мач, да тръгнат от това гостуване с още три точки напред в своя актив.

Прогноза: 2

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство