Рединг – Фулъм

Рединг и Фулъм играят в 21:45 в плейофен мач тази вечер, който е реванш от полуфиналите, които се играят тези дни за Чампиъншип на английската висша лига. Първият сблъсък между двата тима беше едва преди три дни, а резултатът тогава беше равен, мачът завърши един на един. Излизайки от тази статистика, като се имат предвид и предни техни срещи, то двата отбора са с доста изравнени сили, тъй като освен равния резултат, в другите срещи печели ту единия, ту другия отбор.
При такива различни резултати е наистина много трудно да се предвиди как ще се развие този мач или да се сочи фаворит, който да е и краен победител в това единоборство.
Сега Фулъм изпусна питомното като допусна равенство в първия сблъсък, и макар че играят доста добре като гости, си важи поговорката, че сега ще гони дивото. Но при домакините има известни липси, които може да се окажат решаващи в този мач.

Прогноза: +3,5

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство