Фулъм – Рединг

Фулъм и Рединг излизат един срещу друг тази вечер в 19:30. Отново оспорван двубой, тъй като резултатът решава влизането в плейофите на английската Висша лига. Домакините имат страхотен хъс и невероятна устойчивост, която ги извежда на преден план като фаворит в този мач.
Макар и двата отбора да умеят да бележат голове, и да имат добри и положителни серии, то все пак Рединг играят по-слабо и доста по-напрегнато, когато са гости, което не е в техен плюс, особено при такъв решителен двубой. Те записаха доста добри резултати като домакини в срещите и направиха впечатление като боен и стабилен тим, но добрите им резултати не са чак така добри, когато гостуват. А Фулъм показаха забележителна форма тази пролет и едва ли ще изпуснат шанса да вземат тази победа и да се класират за лигата.

Прогноза: 1

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство