Сток Сити – Арсенал

Макар да е трудно да се правят прогнози за английският футбол и отборите, които играят в това първенство, все пак логиката побеждава понякога и в прогнозите за техните мачове. Тази вечер от 19:30 ще играят Сток Сити и Арсенал, и това е мач, който сякаш може да се предвиди едва ли не със сигурност.
Домакините в тази среща, ще играят общо взето за престиж тази вечер. А Арсенал от своя страна, безспорно са по-класен отбор от Сток Сити що се отнася до начин на игра, а и има за какво да се борят, за да постигнат победа. Ако резултатът е в тяхна полза, те ще получат шанса да се представят с играта си и на плейофите на Шампионската лига. Макар битката за този шампионат да става доста заплетена, тъй като са намесени четири отбора, Сток Сити едва ли имат силите да се противопоставят на Арсенал, и последните имат добри шансове да станат четвърти за лигата.

Прогноза: 2

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство