Лион – Аякс

Пет минути след десет часа наше време тази вечер навлизаме в полуфиналната фаза на лига Европа. Олимпик Лион и Аякс се срещат за втори път в това първенство. При първата среща Лион успяха да отбележат попадение като гости, което донякъде им дава някакви шансове в момента, макар и минимални. Но гостите от своя страна имат да наваксват пасив от три гола, което ще ги кара да нападат наистина настървено.
Зрителите очакват един по-остър мач, в който ще има доста контраатаки и положения. Статистиката не е в полза на Лион, както и очакванията. До момента двата отбора са се срещали два пъти, едната среща е с равен резултат, а другата е с категорична победа за Аякс. Освен статистиката, Лион се намират и в някаква дупка, от която им е сякаш трудно да излязат. И все пак, има вероятност да достигнат отново поне до равен резултат.

Прогноза: X/2

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство