Ювентус – Монако

Тази вечер от 21:45, Ювентус посреща Монако на своя стадион в Торино и зрителите ще се насладят на финала на Шампионската лига. Ювентус се сочи за супер фаворит, който ще достигне до финален мач, но макар Монако да осъзнават каква е тяхната роля в тази среща, няма начин да се предадат без бой, така че ни очаква един футболен мач, който ще е освободен от излишно напрежение, но в същото време предлага да е интересен и вълнуващ за феновете. Ако гостите случайно успеят да вкарат ранен гол, това определено ще завърти сериозна интрига. Ювентус обаче са доказали, че в защита могат да бъдат като бетон, затова за Монако ще е наистина чудо, ако успеят да го пробият, при това в началните минути.

Може би класата и опита са факторите, които не достигат на Монако да се почват и те като сигурен финалист, но зрителите ще следят с интерес какво ще се случи тази вечер.

Прогноза: 1, Г/Г

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство