Торпедо Кутаиси – Шукура Кобулети

В осем часа тази вечер, един интересен сблъсък, който ще се играе в пореден кръг в грузинската лига, между Торпедо Кутаиси и Шукура Кобулети. Сблъсъкът наистина е сериозен, защото двата отбора се намират на почти противоположни места в класирането. Торпедо Кутаиси са пети във временното класиране и имат 16 точки в своя актив, а гостите от Шукура Кобулети са се едва спечелени три точки и се намират на незавидното последно място. При последните десет изиграни мача, те имат допуснати 28 гола, което определено не посочва на футболните фенове, че имат някакви големи шансове за победа.
Много добър коефициент е посочен от букмейкърите за този мач, макар за повечето зрители да не е така добре познато грузинското първенство, но се смята, че домакините ще вземат една лесна победа.

Прогноза: 1

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство