Суонзи – Евертън

В 19:30 Суонзи и Евертън са двата отбора от Английската висша лига между които предстои да се разиграе интересна среща. Тук домакините ще се впуснат с всички сили за победа, тъй като са застрашени от отпадане заедно с другите два отбора – Мидълзбро и Съндърланд. Задължително им трябват трите точки в тази среща, тъй като техните конкуренти от Хъл Сити играят с вече изпадащия Съндърланд.

И при един отбор, който ще се бори със зъби и нокти срещу един добър противник, който на практика загуби своите шансове за евро турнирите следваща година, все пак обещава да предложи един добър спектакъл.

Евертън ги делят само две точки от спасението, което означава, че до последния съдийски сигнал, те имат шанс да го постигнат. Задачата им е доста трудна, но едва ли ще се предадат.

 

Прогноза:1

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство