Гримсби Таун – Плимут

Гримсби Таун и Плимут е среща на отборите във Втората висша лига на Англия. И този мач ще е от 19:30 тази вечер. Тук гостите се намират на първа позиция в класацията, и все пак тези три точки само са им нужни за да затвърдят като бетон. Те вече три пъти поред побеждават, така че не би трябвало да имат проблем да го направят и този път.

Домакините от Гримсби пък не се борят за нищо и едва ли ще представляват кой знае каква трудност за отбора, с който играят в тази среща. Така представени нещата и като статистика, и като факти до момента, фаворити са гостите, а домакините все пак могат да стигнат до гол и евентуално до хикс. Любителите на футбола все пак очакват домакините да вкарат поне три гола в противниковата врата.

 

Прогноза: 2

 

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство