Кьолн – Вердер Бремен

В 21:00 тази вечер се срещат Кьолн и Вердер Бремен. Тук за фаворит се сочат гостите, отбора на Вердер Бремен, които в момента в бундеслигата са като че ли в най-добра форма. В момента те се намират на позиция да се класират, съдбата им е в техни ръце и едва ли ще оставят нещата на случайността. Когато са в зоната на Лига Европа за следващата година, мотивацията им определено е доста сериозна.

В този пореден кръг на германската Бундеслига обаче, се очаква и среща, в която да има и повече попадения. Вердер Бремен имат своя последен шанс да добавят още три точки в своя актив, но все пак тази сезон в германското първенство доста класни отбори успяват да поднесат изненади, запалянковците не могат да са на сто процента сигурни, че напрежението няма да си каже думата и при Вердер Бремен. Все пак по-безполезненият начин за по-сигурна печалба е залогът на голови попадения.

 

Прогноза: 2, +2,5

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство