Селта Виго – Манчестър Юнайтед

В една седмица, наситена на интересни футболни срещи, тази вечер от десет часа и пет минути, зрителите ще се насладят и на сблъсъка между Селта Виго и Манчестър Юнайтед. Класирането на полуфиналите и на двата отбора беше в следствие на много усилия и на доста контузени играчи, особено сред редиците на Манчестър Юнайтед. Но в момента, след всички преминати изпитания, и двата отбора са доста мотивирани за постигане на поредна победа.

За жалост на Манчестър обаче, техният основен играч, Ибрахимович е контузен тежко и не играе последните мачове, и въпреки че на лице са Руни и Рашфорд, шансовете на домакините намаляват в тази среща.

Залогът тук наистина си е голям, шансът да играеш на финал, да спечелиш последната надпревара и в крайна сметка да вдигнеш купата над главата си. И двата тима ще се борят сериозно за победа, но е трудно да се посочи фаворит тук, при всички положения обаче ще има голове.

 

Прогноза: Г/Г, +2,5

 

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство