Монако – Ювентус

В 21:45 Монако и Ювентус се изправят един срещу друг в мач от Шампионската лига и втори полуфинален сблъсък. Очертава се страхотен мач, тъй като това ще е сблъсък на силното нападение, с което разполага отбора на Монако и сериозната защита, която пък е силно оръжие на Ювентус.

Така че имайки предвид това, че гостите едва ли ще дадат да се допусне гол в тяхната врата, а и домакините, колкото и да са силни в нападение, ще внимават повече, тъй като това все пак е полуфинал, то най-вероятната прогноза за край на мача е като че ли равен резултат.

Но пък Ювентус почти винаги са били победители, и след отстраняването на класен отбор като Барселона, няма да се дадат така лесно и в този двубой и може да изненадат почитателите на футбола с една победа. Статистиката в сблъсъците между тези два отбора също подкрепя мисленето в тази насока – до сега те са играли един срещу друг в два мача, единият завършил с победа за черно-белите, а другият наравно.

 

Прогноза: х, 2

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство