Аустрия Лустенау – Блау-Вайс Линц

Аустрия Лустенау и Блау-Вайс Линц играят в 19:30 среща от 32-рия кръг на Австрийската Първа Лига. Това ще е интересен мач, тъй като на хартия като фаворит излизат Аустрия Лустенау, но пък на практика Блау-Вайс Линц показват много интересни положения и изненади. И макар наскоро да загубиха като домакини в двубой със своя пряк конкурент – Хорн, това е една много добра възможност да вземат точки като гости.

А и в статистиката на срещите между двата тима до момента не се сочи абсолютен фаворит, тъй като имат три равенства.

Макар за победител повечето запалянковци да сочат домакините от Аустрия Лустенау, изхождайки от факта, че те се намират по-напред в класацията, тук Блау-Вайс Линц не са за пренебрегване, вземайки предвид това, че в този мач им се налага да се борят със зъби и нокти, тъй като нямат никакво намерение да остават в зоната на изпадащите.

 

Прогноза: Х, 2

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство