Уотфорд – Ливърпул

В 22:00 играят отборите на Уотфорд и Ливърпул. Прогнозите за този мач са доста разнообразни, както за победа на всеки от тимовете, така и за равен мач. Реално домакините нямат някаква неизменна цел за която да се борят и на всяка цена да им е нужна победа, но в същото време, едва ли ще се затруднят да вземат трите точки, изправяйки се срещу Ливърпул в този двубой.

Но гостите като че ли имат повече мотивация да търсят победа в този мач, след като вече имат една сериозна издънка срещу Кристъл Палас, а в момента вървят наистина ожесточени битки за място в топ четворката. Така че те ще се стремят да вкарат гола и да пазят резултата, тъй като домакинският отбор изобщо не е за подценяване, особено с резултат от 19 гола в 21 домакински мача. Но гостите определено имат нужда от победа, при реализирането на която имат шанс, стига някой от манчестърските отбори да направят грешка.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство