Алавес – Ейбар

Алавес и Ейбар играят тази вечер от 20:30 часа. Мач от Испания и Примера Дивизион, който се очаква да бъде една резултатна среща, тъй като в този мач и двата отбора са разкрепостени и нямат върху плещите си бремето на напрежението за постигане на победа на всяка цена. Алвес вече са далеч от зоната на изпадащите отбори, а гостите от Ейбар имат някакви теоретични шансове да играят в лига Европа, но това просто може да внесе някакъв допълнителен заряд за срещата като цяло.

А и двата отбора имат история на непрестанно желание за надмощие един над друг. Алварес доста често е определян като трън в петата на Ейбар и със сигурност ще се стремят към победа отново, още повече че при предната среща завършиха с равен резултат.

И тук прогнозите не сочат толкова категоричен победител, колкото резултатен на голове мач.

 

Прогноза: +2.5

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство