Мидълзбро – Съндърланд

Тук мачът между Мидълзбро и Съндърланд, който ще се играе от 21:45 късно тази вечер се очаква да е без напрежение и с приятен футбол. Причината за това е, че и двата тима в тази среща имат само теоретични шансове да останат и следващия сезон във Висшата Лига.

Все пак, Мидълсбро са домакини в този сблъсък и ще се опитат да се преборят за трите точки, тъй като имат евентуално шанс при наличните 24 в актива им, ако наваксат пасива от 9 точки, все пак да се задържат в лигата. Техните гости от Съдърланд на своя страна изглеждат обречени, тъй като им предстоят гостувания на Челси и Арсенал, където едва ли ще могат да постигнат победа срещу тези силни тимове.

Така че тук се очаква почти твърда единица, тъй като Мидълзбро все пак ще гони своя последен шанс.

 

Прогноза: 1

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство