Генк – Селта Виго

Генк и Селта Виго се срещат в късен мач този четвъртък вечерта, и ще може да наблюдаваме техния двубой в 22:05. Първият сблъсък между тях беше доста резултатен, видяхме пет гола и много добра игра, но в крайна сметка испанците взеха победата с три на два и сега белгийският отбор трябва да вложи всичките си сили, за да постигне победа.

И този сблъсък е част от надпреварата в Лига Европа. Макар белгийците да са домакини, статистиката не сочи в тяхна полза. В последните десет мача, които са играли, шест са победи и четири са със загуба. Селта Виго, макар да не се намират в най-челните позиции са водещи в статистиката от последните десет изиграни мача със седем победи, две загуби и едно равенство.

И макар Генк със сигурност да имат голямо желание да наваксат у дома, прогнозите сочат испанците за по-вероятен победител в този сблъсък, има и доста залази за повече голове.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство