Бешикташ – Лион

Днес от 22:05 Бешикташ е домакин и посреща на свой терен отбора на Лион. Това е мач, който двата тима ще играят в надпреварата за турнира на Лига Европа. Това е мач реванш, след като се срещнаха на френска земя миналия четвъртък и там Бешикташ претърпя загуба със съвсем малък резултат – там замършиха два на един в полза на Лион.

Сега също се очакват поне три гола попадения и един интересен мач, което се очаква в следствие на това, че и двата отбора със сигурност ще се въоръжат на сто процента да се борят за победа. Бешикташ са отборът, който е на първо място в своята страна, играят атрактивен футбол, а Лион ще търсят победата, защото искат да продължат напред.

И двата отбора разполагат  качествени играчи, все пак е трудно да се даде конкретна прогноза кой е фаворит тук, защото Бешикташ имат предимството да са домакин тук, а Лион спечелиха предния мач буквално в последните минути.

 

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство