Монако – Борусия Дортмунд

Другият късен мач тази вечер е отново в същия час, 21:45 и един срещу друг се изправят Монако и Борусия Дортмунд.

И двата отбора, които ще участват в тази поредна среща, показват сходен стил на игра – макар да имат прекрасни защитници и в двата тима, те не отдават толкова значение на защитата, колкото на силните атаки. Едва ли Монако ще изневери на този стил и в този мач, а Борусия Дортмунд трябва при всички положения да търси повече атаки и попадения, тъй като има да догонва резултат от два гола разлика за момента.

Имайки предвид стила на игра и качествените футболисти и в двата отбора, тук запалянковците очакват една малка голова фиеста. За фаворит все пак повечето избират Монако, заради лекотата с която успяват играчите в него да създават интересни голови положения, както и с лекота да бележат попадения във вратата на противника.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство