Лестър – Атлетико Мадрид

Лестър и Атлетико Мадрид са отборите, които тази вечер от 21:45 се изправят в сблъсък от турнира на Шампионската лига.

Предходният резултат от изиграния мач между двата тима беше един на нула, в полза на испанския отбор, което прави него по-скоро фаворит и в този двубой. Атлетико Мадрид освен това играе доста по-свободно и отпуснато, когато се намират на чужд терен, което предполага и по-динамичен мач сега.

Тук англичаните не получават кой знае каква подкрепа, тъй като нямат голям шанс срещу своя противник според любителите на футбола, както и според статистиката, но пък те вече са отстранили един испанки отбор до момента, затова може и да поднесат изненада в този двубой и в крайна сметка да постигнат равен резултат.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство