Мидълзбро – Арсенал

В 22:00 ще се състои късен мач между гостите от Арсенал и домакините, в лицето на Мидълсзбро. Това е мач, който е последният двубой в този кръг от английската Висша лига.

За момента и двата тима всъщност преследват различни цели, но и на двата ще са нужни трите точки като краен резултат, затова се очаква сериозен двубой. Гостите се намират на шесто място в класирането, активът им е 54 точки, и макар да се намират на седем позиции под четвъртия в групата, те са с мач по-малко и затова така силно се нуждаят от победа. Те се изправят срещу четвъртия в класирането, в лицето на Мидълзбро, което прави достигането на победа още по-трудно, освен това самочувствието на гостите е доста накърнено след няколко неприятни загуби.

И все пак, макар и с минимален резултат, гостите се нуждаят повече от победа, затова и залозите са в тяхна полза.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство