Лавал – Реймс

Един интересен двубой между Лавал  и Реймс, който ще се играе от девет часа тази вечер. Съставите на двата тима излизат на терена в директен сблъсък, който е сериозен и важен двубой в края на сезона във Френската Лига 2.

Тук прогнозите залагат на домакините от Реймс, безспорен фаворит в този двубой. Причината за това е съвсем ясна – домакините, отборът на Лавал се намира на двадесето място в класирането, което направо му гарантира отпадането. Колкото и да имат желание да направят нещо по въпроса, едва ли ще могат да победят Реймс. За последен път са печелили мач в края на месец януари. Така че любителите на френския футбол залагат на твърда двойка в този мач.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство