Кристъл Палас – Арсенал

В десет часа тази вечер, в директен сблъсък се изправят Кристъл Палас и Арсенал. Среща от Висшата лига на Англия, това е последният мач, който е предвиден като последен в този кръг на шампионата.

Когато се погледне класирането, Арсенал се намират на пето място, което означава, че са сред първите осем отбора в класирането, но на терена напоследък съвсем не се държат като един стабилен отбор, в горната част на класацията. Кристъл Палас пък до момента са играли срещу всички отбори, намиращи се до осмо място и не са успели като домакин да вземат точки срещу тях. Но пък са надъхани за победа, тъй като не искат да изпаднат съвсем.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство