Куинс Парк Рейнджърс – Брайтън

Нова среща тази вечер от десет без петнадесет, за почитателите на английския футбол, на терена излизат отборите на Куинс Парк Рейнджърс и Брайтън. Тук разликата в класирането е наистина доста голяма – домакините са на 16-то място, разполагайки с актив от 50 точки, а гостите са в другия край на класацията – Брайтън се разполагат на второто място и актив от 83 точки.

Освен настоящото положение в класацията, Куинс Парк Рейнджърс нямат победа над своя съперник от доста дълго време, последно това се е случило през 2004.

Така че домакините едва ли са претендент, който ще препъне чайките, както са известни с този прякор тимът на Брайтън. Гостите са жадни за победа и нямат право на грешка, тъй като са се устремили към челното място.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство