Саутхямптън – Кристъл Палас

Английската висша лига предлага доста мачове тази седмица, и всички са интересни най-вече заради добрия футбол, който предлагат играчите от английските отбори. Макар класирането им като позиции да не е чак толкова близко, те са намират съответно на десета и на шестнадесета позиция, като точков актив не е така – там разликата е само три точки, съответно домакините имат 34, а гостите – 31 точки.

И така, на стадион Сейнт Мерис, двата отбора ще премерят сили, изправяйки се в пряк сблъсък един срещу друг, като Саутхямптън са домакини и се сочат за фаворити, но Кристъл Палас набира сериозна скорост този сезон.

Имайки предвид това и факта, че Саутхямптън показаха известна нестабилност този сезон, повечето прогнози сочат за равен и по-вероятна победа на гостите.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство