Арсенал – Уест Хям

Един много вълнуващ сблъсък тази вечер от 21:45 ще е между Арсенал и Уест Хям. Мачът ще се играе на стадион “Емирейтс”, а тази среща е решаваща и за двата отбора.

Общо взето и двата отбора са в сходни позиции, и на двата отбора също така им трябва победа, и Арсенал, и Уест Хям играят колебливо този сезон. Все пак Арсенал са домакини и едва ли ще допуснат да се стигне до друго освен до вземане на трите точки, така че повечето предвиждания тук са за твърда единица.

Освен това, Арсенал сега могат да се възползват от грешната стъпка на Манчестър Юнайтед и да постигнат изравняване по точки с отбора на Юнайтед.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство