Селта Виго – Лас Палмас

Друга по-късна среща, отново в 21:45 е една среща от Примера Дивизион на Испания. Тук като съперници се срещат Селта Виго и Лас Палмас.

За тези два отбора е малко по-трудно да се направи прогноза какъв ще е крайният резултат, първо, защото и двата отбора разбира се впускат да премерят сили за спечелване на мача и на трите точки, полагащи се на победителя. Второ, от гледна точка на статистиката, и двата отбора са доста резултатни, както по принцип, така и помежду си. Може би и това е причината, повечето фенове да решат да заложат на голова разлика в този мач, отколкото на категоричен победител.

Виго е на три точки само преднина пред Лас Палмас, но е и с мач по-малко. В крайна сметка тук запалянковците ще търсят головото шоу.

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство