Линкълн Сити – Дагенъм и Редбридж

От английската национална лига тази вечер, се срещат тимовете на  Линкълн Сити и Дагенъм и Редбридж. Срещата започва петнадесет минути преди десет часа. Тук Линкълн Сити са водач в класирането, а отборът на Дагенъм и Редбридж се бори за промоция. Също така, гледайки статистиката, то за гостите има само едно равенство постигнато като гости, при това в поредица от деветнадесет мача.

Напоследък е и по-лесно да се залага на домакините, защото те са начело в позициите и не отстъпват, тъй като играта им е стабилна. Може двата отбора да са на близка позиция един до друг – първо и четвърто място, и мачът да изглежда на прав поглед да е оспорван, но домакините се сочат за победители, заради изброените по-горе факти.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство