Дарби Каунти – Куинс Парк Рейнджърс

В 21:45, късен мач тази вечер, отборите на Дарби Каунти  и Куинс Парк Рейнджърс ще премерят сили. Тук прогнозите сочат основно в полза на гостите, именно Куинс Парк Рейнджърс, тъй като букмейкърите отчитат по-добрата форма на отбора в момента, макар че по-нагоре в класирането, но със съвсем малка разлика е отборът на Дарби Каунти.

В последните мачове, които играят и двата отбора, статистиката сочи друго от реалното класиране в момента, а именно – последните четири мача на гостите са с отлични резултати, три победи и едно равенство, а домакините нямат победа в последните три срещи, те завършиха с две равенства и една загуба. .

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от вас букмейкъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ползването на сайта fbet.bg е изцяло на ваша отговорност. Сайта и неговите собственици не носят никаква отговорност за нанесени финансови, морални щети и други. Забранено е ползването за лица под 18 години. Копирането и ползването на материали от сайта е Разрешено само с поставяне на наш линк и споменаване на сайта fBet.bg | Всички права запазени според законите на Българското законодателство